September 14, 2020

Geen tijd meer voor onzekerheid, je mag er zijn.

Jouw lichaam is een kunstwerk dat constant blijft veranderen. Iedere kunstenaar weet dat vooruitgang tijd nodig heeft en dat is LASTIG! Terwijl we ons best doen om van onze lichamen te houden, is het oké als je zelfvertrouwen af en toe een kleine boost nodig heeft.

Dat is waar Softshaper aan de beurt is.

Softshaperhelpt jou met het vinden van jouw perfecte stuk shapewear voor jou lichaam, zo voel je jou altijd de beste versie van jezelf wat er ook gebeurt.

Shapewear is 'body-positive'

Softshaper is meer dan een normale webshop; we zijn een community van meer dan 24.000 vrouwen in Nederland en België, iedereen met een constant veranderend, 100% uniek lichaam. Hoe tof is dat? We zijn hard werkende huismoeders, drukke dochters en lieve oma's.

Shapewear gaat over liefde voor jezelf en is ook nog eens 'body positive'! Shapewear dragen gaat niet over verstoppen of schaamte, het gaat over jezelf sterker in je schoenen laten staan, je weet wel, op zo'n 'off day'. Iedereen kan wel eens een kleine boost gebruiken!

Zelfvertrouwen, ieder uur, iedere dag. 

Daar bedoelen we mee dat shapewear een indrukwekkende look geeft in ieder outfit, of dat nou je strakke jurkje is voor je dag als bruidsmeisje of je favoriete high waist jeans. Daarnaast betekent het dat je altijd een perfecte back-up hebt in jouw kledingkast voor die periode van de maand of om nog meer te houden van je lichaam nadat die kleine om de hoek komt kijken. 

Zoals make-up is shapewear een prachtig accessoire

Net zoals die mooie lipgloss of die heerlijke Uggs, shapewear is een keuze die je iedere dag kunt maken gebaseerd op je outfit. Het is een leuke en makkelijke oplossing om in een oogwenk de powervrouw in je lost te maken!

Je leeftijd of je type lichaam maken helemaal niets uit, of je nou een drukke moeder bent van 5 of de hele dag op kantoor zit, shapewear van Softshaper is een essentieel accessoire in jouw kledingkast!

Wees niet bang om jezelf te verwennen

Kom op...geniet eens wat meer...en verwen jezelf! Het shoppen van shapewear is hét voorbeeld van liefde voor je eigen lichaam.

Je gaat het geweldig vinden om nieuwe kleuren en stylen te combineren en om te experimenteren met de outfits die je al in je kast hebt hangen. Softshaper is een makkelijke en betaalbare manier om te je kledingkast opnieuw uit te vinden. Outfits samenstellen met shapewear van Softshaper is altijd een avontuur!

Klaar om je kledingkast af te maken en je vrouwelijke vormen aan de wereld te laten zien?


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.