October 09, 2020

Niet meer met de gelrand van Softshaper

Daar sta je dan. Je hebt jouw mooiste jurk aan, mascara en lippenstift op en ziet er prachtig uit. Je voelt je op en top, mede dankzij de SoftShaper die je onder jouw jurk draagt. Je wéét dat je er goed uit ziet, en dat straal je uit. Je ontmoet een leuke man en hij vraag je mee op date: jullie gaan uit eten en naar de film. Je hebt er zo’n zin in! 

Met een brede lach op je gezicht lopen jullie naar het restaurant en nemen jullie plaats. Het etentje is ontzettend gezellig en romantisch. Na een aantal drankjes breng je een bezoekje aan het toilet en kom je erachter dat jouw shaper is omgerold. Oh nee toch! Als hij dat maar niet gezien heeft! Je zorgt ervoor dat alles weer mooi en glad zit, en je gaat terug naar je date. Toch ben je nu iets minder gerust: ‘Wat als die shaper nou weer omrolt? Dan krijg ik extra bobbels, en dat wil ik nou juist niet!’


Je kunt dit soort situaties geheel voorkomen, echt waar! Het belangrijkste bij het dragen van shapewear is dat je de juiste maat draagt. Wanneer jouw shaper omlaag blijft rollen, of wanneer je nieuwe rolletjes krijgt waar de shapewear niet zit, dan is jouw shaper te klein. In de blog Vind jouw perfecte maat  word dieper in gegaan op het vinden van jouw perfecte fit. Als jij de juiste maat Softshaper draagt, blijft deze gewoon op de goede plaats zitten. Daarbij is de gelrand in de Softshaper zo ontworpen dat hij zachtjes aan je huid blijft kleven om de shaper op zijn plaats te houden. Wees niet bang dat je de Softshaper lost moet trekken na het dragen. De rand is niet plakkerig, maar vormt een strakke afdichting om je huid.

Maar ik weet zeker dat ik de juiste maat heb!

Wat nou als je ervan overtuigd bent dat je de juiste maat van de shaper draagt,  maar deze blijft omrollen?
Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Draag de tailleband van jouw Softshaper wat lager (op de natuurlijke taillelijn). Waarschijnlijk heb je deze te hoog opgetrokken waardoor de tailleband naar beneden rolt. Draag hem wat lager, zo heb je nergens last van. 
  • Bij het aantrekken van de Softshaper moet je even wat extra tijd incalculeren. Als je net hebt gedoucht, moet je bijvoorbeeld wachten tot je lichaam droog en afgekoeld is. Wanneer je jouw shaper aantrekt over een vochtige huid, zal deze gedurende de dag niet goed blijven zitten. Dus zorg ervoor dat jouw huid droog en koel is. Vervolgens kun je de shaper op je lichaam rollen, net zoals je dat doet met een panty.
  • Gebruik geen bodylotion op de dag dat je jouw shaper wilt dragen. Wanneer je een gladde huid hebt is het veel moeilijker voor de shaper om op de goede plek te blijven zitten. 
  • Geef de Softshaper de tijd om zich te vormen naar jouw lichaam. Je kunt dit doen door je lichaam zoveel mogelijk te bewegen. Ga zitten, buk en sta op, wandel een stukje. Bij iedere beweging zal de Softshaper zich weer wat meer aanpassen aan jouw lichaam totdat het comfortabel op precies de juiste plek zit. 
  • Een andere oplossing is fashion tape. Als jouw shaper niet helemaal goed zit, plak dan een stukje fashion tape op deze plek. De dubbelzijdige tape wordt gebruikt om kledingstukken op hun plek te houden. Dit zorgt ervoor dat jouw shaper goed blijft zitten. Om een goede indruk te krijgen van fashion tape kun je de volgende video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=2Gj_Gt_Ut94  
  • Je kunt gebruik maken van zogenaamde ‘Shapewear Hold Ups’. Dit zijn in principe gewoon bretels, maar dan speciaal voor shapewear, panties en leggings met een hoge taille. Je maakt deze hold ups vast aan je bh en kunt vervolgens jouw shaper aan je bh klikken. 

Er zijn dus een heleboel manieren om ervoor te zorgen dat jouw shaper goed op zijn plek blijft zitten. Hopelijk kun ook jij met deze tips voorkomen dat jouw shapewear omrolt. Het is tijd om te gaan stralen!

Benieuwd naar onze revolutionaire Softshaper met gelrand?
Bekijk hem via deze
link


And remember: Dress like you are already famous. Life is too short to wear boring clothes.

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.