Snow
“Iedereen zou zich op haar gemak moeten voelen, waar, wanneer en in welk outfit dan ook.”
Snow
“Iedereen zou zich op haar gemak moeten voelen, waar, wanneer en in welk outfit dan ook.”

Wij zijn er voor jou

Voor jou en vrouwen over de hele wereld. Bij SoftShaper gaat het om zelfverzekerdheid. Want een zelfverzekerde vrouw is een krachtige vrouw. En krachtige vrouwen leven zonder grenzen of limieten die hen worden opgelegd.

Ze doen wat ze willen, wat ze levend laat voelen en laten zich niet beperken. Ze zijn trots op hun lichaam, oordelen niet over anderen, zo maken we samen de wereld een betere plek.

Onze missie

Al onze shapers zijn zorgvuldig geselecteerd om voor jouw al perfecte lichaam ingezet te kunnen worden als zelfvertrouwen boost die jij op welk moment dan ook nodig hebt. Zo heb je meer tijd om te genieten van de wereld om je heen in plaats van je druk te maken om hoe je jurkje valt.

Mocht je al weer de rillingen krijgen door idee van body positiviteit door shapewear, vraag je het volgende dan eens af: Hoe verschillend is comfortabel, zelfvertrouwen boostend shapewear van een mooi paar schoenen? Of eens goed gaan zitten voor je make up om jezelf net die extra boost te geven.

Met al meer dan 50.000 vrouwen die shapewear van Softshaper hebben geprobeerd vormen we een hechte community die de taboe rond shapewear willen doorbreken en bespreekbaar willen maken. We willen iedereen aandachtig helpen en stap voor stap een stukje zelfverzekerder maken.

Zie Softshaper als een plek zonder vooroordelen, waar iedereen elkaar begrijpt en elkaar wil helpen.

Wij zijn er voor jou

Wij willen de taboe rondom shapewear doorbreken en zorgen dat iedereen, die dat wil, de voor haar perfecte shaper kan vinden. We luisteren naar onze klanten en nemen hun visies en op- en aanmerking mee in de ontwerpen van onze nieuwe producten.

We geloven in de kracht van keuze; wel shapewear, geen shapewear of zo nu en dan, voor iedere vrouw moet deze keuze vrij blijven. Want wie zijn wij om een mooie vrouw haar zelfverzekerdheid te ontnemen?

Ons team werkt iedere dag vol motivatie aan het verbeteren van de winkel ervaring en is constant op zoek naar nieuwe gebieden om te verkennen. We houden onszelf constant up to date op het gebied van shapewear en zullen niet stoppen voordat de taboe rondom shapewear verleden tijd is.